Početna
O nama
Proizvodi
Preuzimanje
Galerija
Kontakt
Vesti
Mapa sajta

Početna
O nama
Proizvodi
Preuzimanje
Galerija
Kontakt
Vesti
Mapa sajta

Vesti
 
   

 
   

O nama

Dugogodišnje iskustvo servisiranja birotehničke opreme u  okviru MBS servisa imalo je za posledicu potrebu za proširenjem delatnosti, te je tako 2008. godine u Šapcu osnovan Birosystem d.o.o. koji se pored već pomenute delatnosti servisa bavi i prodajom birotehničke opreme.

Tradiciju MBS-a dugu 15 godina nastavili smo i u Birosystemu – na prvom mestu kada je u pitanju kvalitet rada i posvećenost klijentima. Upravo zato smo se opredelili za vodeći svetski brend – Canon i u ponudi imamo celokupan asortiman Canon proizvoda.

Danas Birosystem ima 5 zaposlenih koji zajedno čine stručni tim koji spremno odgovara na zahteve klijenata i prilagođava se potrebama tržišta. S obzirom na konstantne i brze promene u svetu tehnike, trudimo se da prisustvovanjem na stručnim seminarima kao i svakodnevnom edukacijom zaposlenih stalno unapređujemo kvalitet poslovanja.
 
Bavimo se prodajom potrošnog materijala za štampače i fotokopire, kao i rentiranjem fotokopir aparata, a u okviru našeg maloprodajnog objekta posluje i fotokopirnica u kojoj radimo sve vrste štampe.

Reference